5 Tips about zakelijke vastgoed You Can Use Today

Wiki Article

Is uw aanvraag goedgekeurd en afgerond? Dan kan het krediet al binnen enkele dagen op uw rekening staan. Als dochteronderneming bouwt New10 op de ervaring en knowledge van ABN AMRO.

Wij financieren elk kind zakelijk vastgoed; van grote stad tot kleine kern, In Nederland, België en recreatief vastgoed op Bonaire en Curaçao. Bekijk de movie hiernaast om meer te weten te komen around onze financieringsmogelijkheden of obtain onze whitepaper voor ondernemers.

Herfinanciering: Naast het financieren van nieuwe aankopen, kun je ook bestaand onroerend goed herfinancieren satisfied een vastgoedlening. Zo profiteer je van gunstigere voorwaarden of om geld vrij te maken voor andere doeleinden.

Satisfied het pandrecht geeft uw bedrijf goederen in onderpand aan ons. Wij mogen deze goederen verkopen als u uw schulden aan ons niet kunt betalen.

jouw grond als privépersoon) de gebouwen te bezitten of bouwen. Een laatste optie is een aankoop in onverdeeldheid waarbij zowel jouw bedrijf als jij als privépersoon eigenaar zijn van een deel van het bedrijfsvastgoed. Als je zowel privé als zakelijk aankoopt, moet je duidelijk maken hoeveel procent je privé en zakelijk gebruikt. Doorway een goede optimalisatie van deze verdeelsleutel kan je het beste van de twee systemen combineren. Zo kan je bij een gesplitste aankoop de terugbetalingscapaciteit van de vennootschap gebruiken en er toch voor zorgen dat het pand finaal in je privé-vermogen terecht komt.

De financier loopt een risico dat jij niet meer kan voldoen aan de betalingsverplichting. zakelijke vastgoed Daarvoor wordt een risico opslag gerekend. Hoe risicovoller de lening, hoe hoger de opslag.

Een verhuurhypotheek bij een van de in dit artikel besproken bemiddelaars en geldverstrekkers is daardoor al snel een hele goede optie.

Een andere reden zou kunnen zijn dat de kasstromen van de onderneming in het verleden niet altijd goed zijn geweest en derhalve een reguliere lender niet de gewenste financiering wil verstrekken. Daarnaast hebben non-bancaire partijen vaak een kortere doorlooptijd (beknoptere KYC-method) en een beperktere informatieplicht. Daartegenover staat bij non-bancaire financiering vaak wel een hogere rente.

Een vastgoedfinanciering is een lening om vastgoed te kunnen kopen. In ruil daarvoor betaal je rente en wat added kosten. De lening krijg je by means of een kredietverstrekker van Creddo. Op deze manier heb je geen lender nodig om te kunnen lenen.

In dit geval kun je een vastgoedlening aanvragen om je plannen te realiseren, in het geval van een horecazaak is een horecalening ook een optie.

U kunt de zakelijke hypotheek van New10 niet inzetten voor een verbouwing. Wilt u wel geld lenen voor een verbouwing? Bekijk dan nu onze zakelijke lening.

Vraag een schatting aan Vind ons op social media marketing Je levenslange associate in wonen en ondernemen

Voor het kopen van een bedrijfspand kunt u bij ons een zakelijke hypotheek van New10 afsluiten, of een zakelijke lening van ABN AMRO. Welke financiering voor u het beste is, hangt af van uw situatie. Onze adviseur bekijkt voor u de mogelijkheden.

Onroerend goed kan in waarde stijgen na verloop van tijd, wat kan leiden tot vermogenswinsten voor het bedrijf.

Report this wiki page